legertent huren
 
 
Partytent kopen? groot assortiment Partytent kopen? Laagsteprijsgarantie partytenten.
Heb je een tent nodig die wat meer in de wind staat, dan raden we je aan op zijn minst een semi-prof partytent te kopen. Moet een partytent langer op blijven staan, dan adviseren we je om een PVC partytent te kopen.
Legertent huren www.groepstentverhuur.nl.
Voor het huren van een legertent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren boogtenten, deze worden ook gebruikt in het Nederlandse leger. De tent heeft geen middepalen en bestaat uit een aluminium frame. Het doek is van canvas.
Legertent huren
Legertenten Vcompany.
Spellen voor Jong Oud. Decoratie en Inrichting. Eten en Drinken. Hekken en afzettingen. Licht en Geluid. Podium en Vlondervloer. Servies, Glaswerk en Bestek. Vloeren en Vlonders. Vloeren en Vlonders. Vcompany, specialist in.: Bel: 088 3985000. Algemene voorwaarden Privacy. Alle rechten voorbehouden.
amerikaanse koelkast aanbieding
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Legertent 5 x 5m. Weekend of Midweek.: Legertent 45, x 9 m. Weekend of midweek.: Legertent 5 x 10m. Weekend of Midweek.: Bij 5 of meer tenten per week.: Legertent 5 x 15m. Weekend of Midweek.: Piramidetent 1 paal in het midden.
hello casino
Een legertent huren in Friesland? Bij ons moet je zijn!
De beste plek voor het huren van een legertent in Friesland! Voor het huren van uw legertent in Noord Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst kunnen wij de tent ook voor u gaan opbouwen op een door u gewenste locatie.
airconditioning prijzen inclusief montage
Huur een UK1 legertent www.www.rent-an-army-tent.nl legertenten verhuur.
De UK tenten zijn brandvertragende stokkententen. Deze legertenten zijn in 3 maten verkrijgbaar en tevens koppelbaar. De UK1 tent biedt ruimte voor 10 slaapplaatsen, de UK2 tent voor 20 slaapplaatsen en de UK3 tent voor 30 slaapplaatsen. Lounge thema 1.
skihellm
CampZone Tent Huren.
CampZone Tent Huren. Speel je games, houd je van gezelligheid en wil je prijzen winnen, maar heb je geen tent ter beschikking? Behoud je enthousiasme, want de oplossing voor jouw probleem is gevonden! Rent An Army Tent en Donselaar Tenten verhuren alles wat jij nodig hebt op CampZone, inclusief de spullen die je nodig hebt in jouw tent.
Tenten verhuur: Tent huren voor elk event Boels.
We denken met u mee en bespreken de uitgebreide mogelijkheden graag met u. Altijd op de hoogte blijven van Boels Party Events news? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. 0900 33 33 000. 2017 Boels Party Events. Alle rechten voorbehouden. Huren op rekening.
Tentverhuur.
Vrij uniek in onze regio is de verhuur van legertenten en accessoires. Het is toch prachtig als bijvoorbeeld op kamp of bij een feestje een supergrote legertent ter beschikking kan staan. Bij de Papegaai zijn deze in ruime mate te huur!

Contacteer ons

Op zoek naar legertent huren?