legertent huren
 
 
Legertent huren
partytent
MET DRAAGTAS EN PVC COATING! 135 00 45 00. Vouwtent soft 2x2m zwart. MET ALLE ZIJDELEN DRAAGTAS EN PVC COATING! 165 00 79 95. Er zijn diverse soorten partytenten te koop. Het is belangrijk om te weten of de partytent vaak gebruikt zal worden en of de partytent wel of niet uit de wind staat. Als de tent bijvoorbeeld in een beschutte tuin uit de wind gebruikt zal worden en deze wordt na het feestje alweer afgebouwd dan kun je het beste niet te veel geld uit geven en bij onze goedkope partytenten kijken.
Legertent huren www.groepstentverhuur.nl.
Voor het huren van een legertent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren boogtenten, deze worden ook gebruikt in het Nederlandse leger. De tent heeft geen middepalen en bestaat uit een aluminium frame. Het doek is van canvas.
Legertenten Vcompany.
Spellen voor Jong Oud. Decoratie en Inrichting. Eten en Drinken. Hekken en afzettingen. Licht en Geluid. Podium en Vlondervloer. Servies, Glaswerk en Bestek. Vloeren en Vlonders. Vloeren en Vlonders. Vcompany, specialist in.: Bel: 088 3985000. Algemene voorwaarden Privacy. Alle rechten voorbehouden.
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Legertent 5 x 5m. Weekend of Midweek.: Legertent 45, x 9 m. Weekend of midweek.: Legertent 5 x 10m. Weekend of Midweek.: Bij 5 of meer tenten per week.: Legertent 5 x 15m. Weekend of Midweek.: Piramidetent 1 paal in het midden.
Een legertent huren in Friesland? Bij ons moet je zijn!
De beste plek voor het huren van een legertent in Friesland! Voor het huren van uw legertent in Noord Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst kunnen wij de tent ook voor u gaan opbouwen op een door u gewenste locatie.
Huur een UK1 legertent www.www.rent-an-army-tent.nl legertenten verhuur.
De UK tenten zijn brandvertragende stokkententen. Deze legertenten zijn in 3 maten verkrijgbaar en tevens koppelbaar. De UK1 tent biedt ruimte voor 10 slaapplaatsen, de UK2 tent voor 20 slaapplaatsen en de UK3 tent voor 30 slaapplaatsen. Lounge thema 1.
CampZone Tent Huren.
CampZone Tent Huren. Speel je games, houd je van gezelligheid en wil je prijzen winnen, maar heb je geen tent ter beschikking? Behoud je enthousiasme, want de oplossing voor jouw probleem is gevonden! Rent An Army Tent en Donselaar Tenten verhuren alles wat jij nodig hebt op CampZone, inclusief de spullen die je nodig hebt in jouw tent.
Tenten verhuur: Tent huren voor elk event Boels.
We denken met u mee en bespreken de uitgebreide mogelijkheden graag met u. Altijd op de hoogte blijven van Boels Party Events news? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. 0900 33 33 000. 2017 Boels Party Events. Alle rechten voorbehouden. Huren op rekening.
Tentverhuur.
Vrij uniek in onze regio is de verhuur van legertenten en accessoires. Het is toch prachtig als bijvoorbeeld op kamp of bij een feestje een supergrote legertent ter beschikking kan staan. Bij de Papegaai zijn deze in ruime mate te huur!

Contacteer ons

Op zoek naar legertent huren?